De trends buitenverlichting voor de winter van 2021

De wintermaanden zijn hoewel het vroeg donker is vaak erg vrolijk en verlicht. Tijdens de wintermaanden worden alle lampen van zolder gehaald en alles wat licht geeft wordt binnen geplaatst. De tuin mag hierin dan absoluut niet vergeten worden. Buitenverlichting kerstmis brengt liefde, warmte en gezelligheid met zich mee. Vooral omdat het vroeg donker wordt is het des te leuker om de lampjes buiten in de boom te hangen. Zo kun je er nog langer van genieten. Wil je weten wat de trends zijn van 2021 voor je tuinverlichting? Lees dan snel verder.

Guirlandes

Buitenverlichting kerstmis, een populaire kerstdecoratie die vaak in en om het huis wordt gebruikt zijn guirlandes. Met een guirlande breng je jouw tuin direct in de gezellige kerstsfeer.

Een guirlande met verlichting kan worden gebruikt als een groene kerstslinger. Je kunt deze plaatsen op bijvoorbeeld de gevel van je huis. In winkelcentrums worden deze groene verlichten kerstslingers vaak gebruikt als kerstdecoratie.

Het licht van de kerstdecoratie

De van acryl gemaakte led verlichten kerstfiguren waren en blijven een trend. Je kent ze wel, de kerstman, de ijsbeer, de sneeuwpop, een rendier, een arrenslee. Al deze decoratieve kerstfiguren zijn voorzien van zo’n 100 tot 200 ledlampjes. De verlichte figuren zijn een trend om tijdens de winter in je tuin te plaatsen. Het aanbod van de figuren wisselt. Dit is natuurlijk alleen maar beter wanneer je graag origineel wilt zijn.

Vlaggenmast

Wanneer er in jouw tuin geen boom of struik te bekennen valt kun je jouw vlaggenmast met lampjes versieren. Deze trend hebben wij de afgelopen jaren steeds meer zien opkomen en het blijft zichzelf door ontwikkelen. Door lampjes in je vlaggenmast aan te brengen ga je back to the basics. Het voordeel hiervan is natuurlijk ook dat deze “kerstboom” snel opgetuigd is.

Kerstboom op je deur

Als je geen objecten in je tuin hebt staan die voorzien kunnen worden van een mooie, stijlvolle versiering probeer dan eens een kerstboom op je deur te hangen. De tijd van de kerstkransen zijn wel een beetje voorbij en een kerstboom op je deur geeft jou en je bezoek altijd een warm en hartelijk welkom.

Buitenverlichting kerstmis: je dakrand versieren

Misschien wel de meest klassieke, maar desondanks, nog steeds super hotte trend. De ijspegelverlichting voor aan je dakrand/balkon. Je kunt deze verlichting in verschillende kleuren aanschaffen, maar voor het echte winterse gevoel kun je het beste kiezen voor de witte kleurverlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *