Beschut zitten achter je eigen glazen windscherm

Hoe heerlijk is het om in je tuin te genieten van het vrije uitzicht over de omliggende landschappen? Na een lange werkdag pak je nog even een zonnige plek in de tuin, zodat je goed tot rust kunt komen. En dat terwijl een zacht briesje de iets te warme temperatuur af weet te koelen. Is de wind net te hard en heb je in je tuin geen plek om beschut van het uitzicht te genieten? Laat dan een glazen windscherm op de gewenste plek plaatsen, zodat je uit de wind zit én vrij zicht over de omgeving houdt.

Het minimalistisch design van het glazen windscherm

Het glazen windscherm van Koopjewindscherm.nl zorgt ervoor dat je volop kunt blijven genieten van de verre uitzichten die achter het scherm liggen. De wind hindert niet langer het genot dat je in jouw tuin ervaart. Door het minimalistisch ontwerp met de ranke rvs staanders en zonder omlijsting, is het glazen windscherm bijna onzichtbaar. En hoe groot je tuin ook is, het scherm is in verschillende afmetingen verkrijgbaar, dus past in elke tuin. 

Wat zijn de kenmerken van het glazen windscherm?

Niet alleen dient het glazen windscherm als beschutting tegen de wind. Heb je een terras aan het water, dan biedt het glazen windscherm veiligheid voor de kinderen. Vanachter het glas kunnen zij naar de karpers in het water blijven kijken, zonder dat het gevaar op de loer ligt dat ze erin vallen. Wil je niet een transparant glazen windscherm, omdat je gesteld bent op je privacy? Het glazenwindscherm kan in verschillende uitvoeringen geleverd worden: 

  • Het glas – het glas in het windscherm is leverbaar in drie soorten, namelijk blank glas, satijnglas of getint glas. Het blank glazen windscherm is van doorzichtig glas dat volledig vrij zicht geeft op wat zich aan de andere kant van het scherm bevindt. Satijnglas is wit van kleur – de benaming melkglas wordt hier ook voor gebruikt – en biedt je meer privacy. Getint glas is net als blank glas doorzichtig, maar wordt in kleur opgeleverd. Dit zorgt voor een luxueuze uitstraling in je tuin.
  • De fundering – het glazen windscherm van Koopjewindscherm.nl heeft een sterke fundering. Die zorgt ervoor dat een storm van windkracht 11 het scherm niet uit zijn voegen blaast. Er zijn diverse opties om het glazen windscherm in je tuin te plaatsen: met pre-fab betonpoeren, betonankers in een betonnen fundatiebalk of rvs heipalen. Als je in je tuin last hebt van meerdere plekken waar de wind voelbaar is, dan wil je misschien eerder een windscherm die je te allen tijde kunt verplaatsen. In plaats van het glazen windscherm kun je dan ook denken aan het mobiele windscherm van Koopjewindscherm.nl.
  • Een duidelijke montagehandleiding – wil je zelf de handen uit de mouwen steken en het glazen windscherm in je tuin monteren, dan zal de montagehandleiding je door de stappen loodsen. Liever laten plaatsen? Ook dat is mogelijk bij Koopjewindscherm.nl.

Het glazen windscherm van Koopjewindscherm.nl in jouw tuin?

Zie jij jezelf al heerlijk beschut achter je eigen glazen windscherm zitten, zonder last te hebben van de koude wind en een beperkt uitzicht? Bij Koopjewindscherm.nl vind je verschillende soorten windschermen, waaruit jij kunt bepalen welke het meest geschikt is voor in jouw tuin. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het aanschaffen van een glazen windscherm, dan kun je altijd contact opnemen met de adviseurs van Koopjewindscherm.nl.

Bron: https://www.koopjewindscherm.nl/glazen-windscherm

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *