Zoektocht naar een nieuwe overkapping

Afgelopen winter heb ik mijn droomhuis gekocht is Twente. Na een zoektocht van bijna een jaar, bleek een aankoopmakelaar voor mij een gouden greep. Ik heb een heerlijke woning die past bij al mijn wensen. In de stad, met een tuin op fietsafstand van het centrum. 

Inmiddels is het huis vanbinnen zoals ik dat in mijn hoofd had. Mooi keuken, nieuwe badkamer en van binnen en buiten alles weer fris geverfd. Zonnepanelen op het dak. Nu de tuin nog. Een overkapping achter in de tuin leek mij ideaal. Vooral in deze zomerdagen is het hebben van een overkappingen erg fijn. Je kunt dan altijd buiten zitten, ook op dagen dat het wat minder mooi weer is. En het geeft een bepaalde sfeer aan je tuin. Een strak ingerichte overkapping is helemaal hot. 

Wat voor een overkapping?

Bij een houten overkapping kan je eigenlijk alle kanten op. Zo kun je kiezen voor een kleinere overkapping. Of juist een hele diepe en lange overkapping. Er is zoveel keus! Ik zag de bomen door het bos niet meer. Dus ben ik op het internet op zoek gegaan naar een bedrijf dat mij kan helpen bij mijn keuze. Ik weet wel waar de overkapping aan moet voldoen, maar waar ik dan het beste voor kan kiezen, zonder dat het mij een rib uit mijn lijf kost, dat vind ik dan weer lastig. 

Waar heb ik op gelet bij het kiezen van een overkapping

  • Kwaliteit van de houtsoort;
  • Kon ik kiezen uit meerdere houtsoorten;
  • Wordt het op kleur gemaakt;
  • Is het hout behandeld tegen houtrot;
  • Waar komt het hout vandaan;
  • Houden ze rekening met het milieu;
  • Waar is het bedrijf gevestigd:
  • Hoelang is de levertijd?

Bedrijf dat mijn overkapping heeft geleverd

Nadat ik op het internet goed onderzoek heb gedaan vond ik een bedrijf dat mij goed kon helpen. Samen hebben we een overkapping uitgezocht die past bij mijn wensen. De overkapping is perfect op maat en ik heb de moderne uitstraling die ik graag wil in mijn tuin. Laat de zomer maar beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *