Ronde jacuzzi laten plaatsen

Een jacuzzi op het balkon of in de tuin is natuurlijk heerlijk. Maar het is het fijnst als je je jacuzzi kunt laten plaatsen. Bij Serena Spa kan je jouw ronde jacuzzi laten plaatsen. Je kiest via de website jouw soort inbouw voor je jacuzzi en bepaalt welke kleur afwerking je voor de buitenrand wil. Dan kan je jouw ronde jacuzzi laten plaatsen. Of je nu je jacuzzi op het balkon of juist in de tuin wil hebben. Het is wel handig om zeker te weten dat je balkon stevig genoeg is voor je jacuzzi.

 

Jacuzzi op balkon

Een jacuzzi op het balkon is namelijk niet op ieder balkon mogelijk. Je moet voldoende ruimte hebben en je balkon moet stevig genoeg zijn. Een jacuzzi op het balkon is natuurlijk wel leuker qua uitzicht dan in de tuin. Vaak kijk je vanaf je balkon toch iets verder en heb je meer het idee van privacy. Maar hoe dan ook, je hoeft hem niet zelf te installeren. Serena Spa jacuzzi’s zijn van Nederlandse bodem en worden voor je geïnstalleerd. Zowel vierkante als ronde jacuzzi’s kun je laten plaatsen.

 

Isolatie en buitenkant

De jacuzzi’s van Serena Spa zijn voorzien van een dikke laag schuimisolatie. De ruimte tussen het bad en de buitenrand zit volledig gevuld met isolatiemateriaal. Zo zorg je dat het badwater langer warm kan blijven. Dat betekent dat je minder energie hoeft te verbruiken dan wanneer het water continu verwarmd moet worden. Ook daarom kies je voor een ronde jacuzzi laten plaatsen bij Serena Spa. De buitenkant kun je in vier tinten cederhout krijgen, maar als je liever een andere kleur wil, valt dit te overleggen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *