Een poort elektrisch maken: de logistiek erachter

Een poort elektrisch maken is niet het makkelijkste dat je kan doen indien je de veiligheid van je omgeving wilt verbeteren. Er zijn speciale bedrijven die dit samen met jou willen realiseren, zoals van Sprundel ICT groep. Het is een veiligheidsreden om een elektrische poort aan te schaffen in plaats van een handmatige poort, want bij een handmatige poort is er veel makkelijker in te breken. Ook als je je huis zowel veiligheid als een mooie verbetering wilt geven, een beetje karakter wilt toevoegen in die zin, dan is een elektrische poort ook wel wat voor jou. Er zijn veel verschillende soorten poorten en bij elk huis staat het ene hek mooier dan het andere, maar voor iedereen is er wel wat te vinden! 

Een hek kiezen

Een elektrisch tuinhek komt in veel verschillende soorten en maten, en nogmaals, bij ieder huis past iets anders. Misschien wil jij wel een strak, wit, houten tuinhek, maar misschien wil je buurman wel een metalen hek met sierlijke rondingen. Het kan allemaal, en elektrisch maken kan eveneens bij allemaal. De elektrische poorten kunnen bij elk huis geïnstalleerd worden, en valt onder heerlijke luxe die je eigenlijk niet mag missen. 

Hoe werkt het?

Een elektrisch hek werkt vaak met nummerplaatherkenning naast een knopje voor handmatige elektrische bediening. Je installeert een camera die je nummerplaat kunnen herkennen, waarbij het hek daarna opengaat. Ook kan je indien je dat makkelijker vindt, de keuze maken voor een afstandsbediening waarbij je met één druk op een knopje van een afstand het hek kan openen. Ook kan je kiezen voor een belletje of code om het hek te openen, waarbij het gemak van gasten op jouw terrein ook weer verbeterd is als ze anders niet makkelijk binnenkomen. Dit is overigens niet alleen mogelijk voor particuliere huizen, maar ook voor bedrijven, bedrijventerreinen en terreinen in het algemeen die meer veiligheid nodig hebben. Kijk snel op de website voor services die jou van dienst kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *