Tot rust komen met strandhuisjes Marker Wadden

Wie zich absoluut wil onttrekken aan de drukte en volledig tot rust wil komen, kan eens kijken naar strandhuisjes Marker Wadden. Er staan hier slechts een paar strandhuisjes dus je hebt geen druk toerisme om je heen, terwijl je toch aan het strand zit. Je kunt ook alleen op het eiland komen met een boot. Gedurende je vakantie deel je het eiland dus maar met een paar mensen. Daarom kies je voor strandhuisjes Marker Wadden. Bovendien steun je Natuurmonumenten met je boeking en draag je dus bij aan behoud en onderzoek van de Marker Wadden.

 

Design en grootte

De strandhuisjes Marker Wadden zijn niet alleen een oase van rust, ze zijn ook nog bijzonder ontworpen. Op het strand met je lichte en compacte huisje waan je je volledig op vakantie. De huisjes zijn geschikt voor vier tot vijf personen. Je kunt er dus prima heen met je gezin of vriendengroep. Maar je kunt ook gerust met z’n tweeën romantisch naar een van de strandhuisjes Marker Wadden. Er zijn twee soorten huisjes en vier huisjes in totaal, dus je moet wel op tijd erbij zijn.

 

Rust en natuur

Je komt volledig tot rust in de strandhuisjes Marker Wadden, op het eiland omringd door strand. Maar er is meer dan strand alleen. Ook de natuur van de Marker Wadden is bijzonder. Je kunt er dus goed terecht voor wandelingen en fietstochten, maar ook om vogels te spotten is dit een prachtige plek. Wie rust zoekt en echt even toe is aan ontspanning, kiest voor de strandhuisjes Marker Wadden. Je hebt genoeg privacy, weinig toerisme en natuurlijk het strand. En dan ook nog mooie natuur.

 

Bron: https://www.strandhuisjes-overzicht.nl/landal-greenparks-marker-wadden/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *