Waarom je een betonpoer nodig hebt

Een betonpoer is zeer geschikt om op een goedkope manier een deugdelijke en stabiele fundering te realiseren voor diverse bouwwerken. De staanders of palen van bouwconstructies hebben een goede basis nodig om op te rusten. Wanneer dit niet gebeurt bestaat er een kans dat een constructie op den duur weg gaat zakken in de ondergrond of scheef komt te staan. Ook is de kans groot dat een bouwwerk bij harde windvlagen omwaait. Dit is niet alleen zonde van de constructie maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Door een betonpoer te gebruiken worden deze vervelende zaken voorkomen. Bovendien wordt de paal of staander van een bouwconstructie beschermd tegen vocht. Een betonpoer is hiertegen goed bestand en, zelfs vele jaren na plaatsing, nog steeds even sterk. Beton gaat niet barsten, scheuren of krimpen en is duurzaam materiaal. Zo wordt het milieu niet extra belast en hebt u maakt u met een betonpoer een fundering met zeer lange levensduur.

Een prefab betonpoer in diverse afmetingen en vormen

Een betonpoer wordt voor het grootste gedeelte ingegraven. Het zorgt ervoor dat in de ondergrond het gewicht van een bouwconstructie goed en evenredig wordt verdeeld. Voor op zichzelf staande staanders bevelen we aan om een betonpoer in trapeziumvorm te gebruiken. Hierbij loopt de poer naar de onderkant breder uit waardoor het nog stabieler staat en het gewicht van een zware constructie zoals een overkapping nog beter wordt verdeeld. Zo’n vorm betonpoer is ook ideaal voor het stevig bevestigen van speeltoestellen zoals schommels en glijbanen. Een rechthoekige betonpoer is handig bij het plaatsen van een schutting. Door de vorm kunnen ze vlak naast elkaar worden geplaatst zodat de schuttingdelen strak op elkaar aansluiten. 

Betonpoer online kopen

Een betonpoer kan natuurlijk bij een bouwmarkt worden gekocht maar is ook eenvoudig online te bestellen, samen met alle andere benodigdheden. Laat de betonpoer tegen een lage prijs bij u thuis bezorgen of op iedere gewenste locatie. Door ze rechtstreeks bij ons te bestellen weet u zeker dat u kwalitatief zeer goede betonpoeren koopt voor de allerbeste prijs. Een betonpoer plaatsen is een kwestie van goed uitmeten en spierkracht om het benodigde gat te graven. Bekijk alle mogelijkheden of informeer ernaar en bestel vandaag nog de gewenste betonpoer zodat u snel aan de slag kunt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *