Woningontruiming, wanneer is het nodig?

Woningontruiming is niet een alledaags onderwerp. Toch is het relevanter dan je zou denken. In deze blog een paar services die een woningontruiming bedrijf kan bieden. 

 

Ontruiming na faillissement

Een faillissement van een bedrijf is een nare aangelegenheid. Naast dat deze gebeurtenis impact heeft en stress oplevert, zorgt het ook voor veel werk. Het bedrijvenpand van het failliete bedrijf moet bijvoorbeeld leeggeruimd worden. Dit is een taak waar werknemers niet naar staan en ook geen tijd voor hebben. Een woningontruiming service kan dit proces helemaal regelen. Hierbij kun je denken aan het afvoeren en opslaan van meubel en inventaris. Ook zijn er vaak schoonmaakwerkzaamheden, herstelwerkzaamheden en tapijtverwijdering nodig. Een woningontruiming service kan dit hele proces op zich nemen en daarmee het bedrijf ontzorgen. 

 

Vervuilde woning

Een woning kan door verschillende oorzaken in een sterk vervuilde toestand raken. Voorbeelden van oorzaken zijn verzameldwang, verwaarlozing of ongedierte. Het is dan een bijna onmogelijke taak om dit schoon te maken zonder professionele schoonmaakmiddelen en een professionele aanpak. Het inhuren van een woningontruiming service is een oplossing voor dit probleem. Zij kunnen verschillende taken op zich nemen, zoals ontruimen, schoonmaken, desinfecteren, geur verwijderen, en herstelwerkzaamheden verrichten. Doordat een woningontruiming service ervaren is in deze werkzaamheden, zal de woning op een efficiënte manier gereinigd worden.

 

Schoonmaak na overlijden

Nadat een dierbare is overleden, moet het huis soms leeggeruimd en schoongemaakt worden. Dit is een emotioneel beladen klus, die ook nog eens veel tijd kost. Taken als schoonmaak, geurverwijdering of boedelruiming kunnen nodig zijn om een woning weer toegankelijk te maken. Door dit uit te besteden aan een neutrale, professionele partij, worden de nabestaanden ontzorgd van deze taak. 

 

Voor een professionele ontruiming service zie http://www.woning-ontruimingservice.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *