Op zoek naar goede zonwering in Groningen? Lees eerst dit artikel!

Ben jij op zoek naar goede zonwering in Groningen? Dan is het goed om te weten welk type zonwering je wilt. Er is namelijk veel keuze uit verschillende type zonwering, waarbij ieder type zonwering weer een andere functionaliteit heeft. Lees dit artikel om te achterhalen welk type zonwering het beste bij jou zonweringbehoefte past!

Knikarmschermen

Knikarmschermen worden toegepast als zonwering voor op het terras of de patio. Dit is een relatief voordelige vorm van zonwering, maar erg functioneel. Je ziet dit type zonwering veel bij vrijstaande woningen en rijtjeshuizen, waarbij het terras in het verlengde van de woning is. Zo kan de woonkamer in de zomer lekker worden uitgebreid.

Rolluiken 

Rolluiken zie je veel bij onze zuiderburen. Hoewel rolluiken ietwat ongezellig kunnen ogen, heeft dit type zonwering wel degelijk enorme voordelen. Zo is de isolerende waarde van een rolluik zowel qua geluid als qua warmte zeer hoog. Ook bieden rolluiken bescherming tegen inbrekers, aangezien het erg lastig is om een rolluik open te breken. 

Screens

Screens zijn één van de meest populaire vormen van zonwering op dit moment. Om snel en eenvoudig een goed overzicht te krijgen van de aanbieders van screens in Groningen kun je Googlen naar ‘Screens Groningen’. Het grote voordeel aan screens is dat ze bijna dezelfde voordelen bieden als rolluiken qua isolatie (niet qua inbraakwerende functies), maar visueel een stuk mooier zijn. Rolluiken kunnen toch wel een doorn in het oog zijn. Screens kun je volledig naar wens laten maken en zijn dan ook veel makkelijker te combineren met het uiterlijk van je woning.

Markiezen

Eén van de mooiste vormen van zonwering, die het beste tot haar recht komt bij karakteristieke woningen, zijn markiezen. Deze prachtige kappen zijn sierlijk en functioneel. Van alle type zonwering betreffen markiezen wel één van de meest dure varianten. Maar als je investeert in je woning en hier waarde aan hecht, dan zijn markiezen één van de beste investeringen die je kunt doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *